KJENN EUROPA  
EU/EØS-kunnskap      språk   

temp0017_topimg
 
 TOPPLEDERPROGRAMMET EU/EØS 
 => Se detaljert program Oslo 
 => Se detaljert program Brussel 
 => Se tilleggsprgr forskn/utdan 
 . 
 EU/EØS-PRGR. OFFENTLIG SEKTOR 
 => Se detaljert program Oslo 
 => Se detaljert program Brussel 
 => Se tilleggsprgr forskn/utdan 
 . 
 INTERNT EU/EØS-KURS 
 KOMITOLOGI OG KOMPROMISSER 
 Engelskkurs i Oslo 
 Engelskkurs i London 
 Generelt om fransk/tyskkursene 
 2-årig intensivt kurs 
 2-årig konversasjonskurs 
 2-dagers oppfriskningskurs 
 Tall om språk 
  Hovedsiden  
  Om Kjenn Europa  
  Kontakt  
  EU/EØS-kompetanse  
  Engelskkurs  
  Fransk- og tyskkurs  
  Påmelding  
 
 
ENGELSK
I INTERNASJONALT SAMARBEID
 
 
UKESKURS ENGELSK I LONDON
 
 
London, mandag 16. - fredag 20. oktober 2017
med ankomst søndag kveld, 15. oktober

Påmeldingsfrist: 30. juni 2017
 
 
Klikk her for å se    E N G E L S K K U R S  I  O S L O
  
 
Kjenn Europa tilbyr et ukelangt engelskkurs ved Hampton Court i den sørvestlige delen av London, et vakkert område hvor et av de mest berømte og fascinerende kongelige slott i England ligger: Hampton Court ble bygget for 500 år siden og var hjemmet til Henrik VIII og hans datter Elisabeth I. Slottet og de vakre hagene er åpne for publikum.
 
Se bilder av Hampton Court Palace her!
 
Kurset i London går over fem dager, kl 0900-1700, med ankomst søndag kveld. Kurset vektlegger de samme elementene som tredagerskurset i Oslo, men vi gjennomgår annet stoff og andre oppgaver. Også tidligere deltakere på kursene i Oslo er derfor velkomne på kurset i London. 
 
Vi vil selvsagt benytte både muntlig og skriftlig engelsk og gjennomgå praktisk grammatikk, særlig på de punktene nordmenn ofte gjør feil. Vi vil øve på presentasjoner/forelesninger og – ikke minst – deltakelse i engelskspråklige møter.
 
For mer detaljert beskrivelse av hva Kjenn Europa vektlegger på sine engelskkurs: Klikk på den røde lenken ovenfor og les omtalen av tredagerskurset i Oslo. NB! Hva angår nivå og type innhold, er kurset i London å sammenlikne med det «ordinære» kurset i Oslo, ikke HIGHER LEVEL ENGLISH-kurset. 
 
På kurset i London vil du oppholde deg i et engelskspråklig miljø og konsentrere deg fullt og helt om språket i en hel uke. Kanskje greier du også å kombinere kurset med en eller to frihelger i London? Da får du enda mer tid til fri praktisering av språket!
 
Som for kurset i Oslo får du tilbud om å sende inn en engelsk tekst for retting – på forhånd eller i ettertid. Vi vil også oppfordre deg til å holde en kort presentasjon/forelesning for gruppen. Du bestemmer selv temaet, arbeidsrelatert eller ikke. 
 
Kurset finner sted på Mitre Hotel ved landsbyen East Molesey i utkanten av London. Spaserturen fra Hampton Court Station i East Molesey til hotellet og Hampton Court Palace rett på den andre siden av broen over Themsen tar ca. fem minutter.
 
Hampton Court Station er endestasjonen på en toglinje som går fra Waterloo Station i London, og som blant annet stopper ved Clapham Junction og Wimbledon. Togturen tar 37 minutter fra London Waterloo (Waterloo Station).  
 
East Molesey er en hyggelig landsby med mange gode restauranter og puber hvor vi kan spise middag om kvelden. Vi vil arrangere to utflukter i løpet av kurset: Hampton Court, som ligger rett overfor kurshotellet, og Houses of Parliament, med frikveld i London sentrum.
 
Vel møtt i London!
  

 
ANKOMST

Reise til East Molesey fra Gatwick og Heathrow:  

Fra Gatwick er det best å ta tog til Clapham Junction og bytte til Hampton Court line, som man tar til endestasjonen Hampton Court. Reisen tar litt over en time, avhengig av forbindelsene. Tur/retur-billett koster ca. £30.

Fra Heathrow er reisen med offentlig transport litt mer komplisert, og vi anbefaler taxi. Prisen er ca. £45 hvis man bestiller på nettet på forhånd. NB! Sorte London-taxier er svært dyre og vil koste om lag det dobbelte av forhåndsbestilt taxi. Reisen fra Heathrow til East Molesey/Hampton Court med drosje tar omtrent en halv time, avhengig av om det er rushtrafikk. 


 
PÅMELDINGSFRIST OG DELTAKERAVGIFT

Påmeldingsfrist: 30. juni 2017

Kurset finner sted på Mitre Hotel ved Hampton Court i London.

Deltakeravgift: 16000 kr + tillegg som spesifisert her:

Oppholdet på Mitre Hotel koster £187,50 per dag, til sammen £ 937,50 for fem dager. Prisen inkluderer enkeltrom med frokost, £135 per dag, og en per capita-pris for kurslokalet med lunsj og servering i pausene, £52,50 per dag. 

Deltakerne spiser middag for egen regning.

Deltakerne dekker reisekostnadene selv.

 
Påmelding her!
 
  

KLIKK HER FOR FRANSK- OG TYSKKURS!

GRUNDIGE KURS TILPASSET TRAVLE YRKESAKTIVE

SPRÅKKUNNSKAPER STYRKER NORGE I EUROPA

 
 

 

Nyttige lenker:

Europalov

 

EØS midlene

  

EØS midlene NORSK OMTALE

  

Norges Banks eurokurs

 

Regjeringen

 

Regjeringens europapolitikk

  

Norges EU delegasjon

 

LO Brussel

  

NHO Brussel

 

KS Brussel

 

EFTA

 

ESA

 

EU

 

Europaparl.

 

Rådet

 

Europakom.

 

Brusselkart

 

EUs språkpolitikk

 

European Research Area

 

European Research Council

 

EIT

 

 

 

 

 KJENN EUROPA          EU/EØS-KUNNSKAP           SPRÅKKURS